Zv.Kryeministrja Senida Mesi ndihmon shkollën e saj …

0
66

Ambasada greke në vendin tonë ka dhuruar për kabinetin e informatikes në Gjimnazin 28 nentori 10 kompjuter. Te pranishme ne inagurimin e ketij investimi ishin zevendes kryeministrja e shqipërise Senida Mesi dhe Ambasadorja e Greqise ne Tiranë  Heleni Surani. Ato u priten nga drejtuesit e shkolles te cilet I shpeguan rëndësinë që ka plotësimi I këtij kabineti me kompjutera. Zëvëndës kryeministrja Mesi dhe Ambasadorja Surani vlerësun nevojen që kanë shkollat e sidomos brezi I ri të përafrimit të kushteve teknologjike me vendet e zhvilluara në procesin mësimor.Te pranishmit moren pjesë edhe në një orë mësimi të zhvilluar nga nxënësit, duke marr informacion mbi metodat e mësimit dhe shërbimin që u bëhët nxënësve përmes këtij donacioni .

SHARE
Artikulli i mëparshëmEshtë Macron Merkel i ri i Europës?
Artikulli tjetërNIS KOMPOZIMI I RI I “TEPSISE” QEVERISESE NE SHKODER
Revista "FJALA" është në treg për shtypin shqiptar, por edhe më gjerë, që nga viti 2012, por nga vlerat që mori dhe ofroi, kjo revistë bashkangjitur dhe me aktivitete social-kulturore, lindi ideja për të krijuar për ju të dashur lexues edhe këte uebfaqe...

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here