Vjeshtë në Shkodër

0
421

Kështu do të titullohej kjo kronikë me pamje të një dite në rrugët kryesore të qytetit Shkodër. Vjeshta tashmë po tregon pushtetin e saj, rrugët duken disi të zbrazura, qytetarët Shkodran nuk e bëjnë atë xhiron tradicionale, por më së shumti levizjet janë sporadike. Ndërkohë që pemët jo drufrutore duket se nuk e kanë forcen e duhur për ti mbajtur më shumë gjethet e tyre ç’ka do të thotë pedonalja mbushet me gjethet e rëna, ndërkaq pastruesët e qytetit qëndrojnë në gatishmëri, për të pastruar rrugët. Megjithëkëtë pamja e regjistruar nga TV Kopliku është vërtetë një pamje magjike e një vjeshte të rradhë , por mjaftë të bukur, këtu në kryeqendren e veriut. Qytetin Metropl për veriun e Shqipërisë Shkodren .

Foto Vjeshtë në – Shkoder …

   

 

 


SHARE
Artikulli i mëparshëmCOGITO ERGO SUM
Artikulli tjetërI JEPET LAMTUMIRA E FUNDIT KENGETARIT ARBEN DELAJ
Revista "FJALA" është në treg për shtypin shqiptar, por edhe më gjerë, që nga viti 2012, por nga vlerat që mori dhe ofroi, kjo revistë bashkangjitur dhe me aktivitete social-kulturore, lindi ideja për të krijuar për ju të dashur lexues edhe këte uebfaqe...

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here