FOTOJA E VITIT / KJO ËSHTË MIKE E LIBRIT

0
183
Sa shumë flet kjo foto . Vecanarisht këto kohet tona , kur librin po e “zëvëndeson” pa lëjen tonë interneti .

Vërtetë sot nuk është e habitshme kur shikon kudo në mjediset tona , në familje , në zyra , në lokale , në autobus, në treg , kudo njerëz që komunikojnë vetëm me internet . Dikur në realitet , thuajse në të gjitha këto mjedise njerëzit i shikoje me liber në dore . Të gjithë diskutonin rreth personazheve të romanit , apo edhe rreth poezive që i kishin mbetur në mendje . Ndërsa sot , interneti , ia ka zënë vendin librit . Ndaj kjo foto vlen sa mijera foto me celular në dorë . Ja kjo Nënë , teksa ka dalë për t’ia shtuar pak lek xhepit nga pensioni , në vënd të celularit , ka librin . A ka më bukur dhe më mirë se kështu ? Kjo është fotoja e vitit …


LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here