Urim i drejtorit të dorëhequr të arsimit …

0
2283

Urim !

Të dashur nxënes e të nderuar kolegë/kolege ju uroj një vit sa më të mbarë shkollor!
Merrni nga ky vit dijet që do ju drejtojnë në jetë ndërsa ju dhuroni dijë si të ishin bijtë tuaj!
Edukoni një brez që në të ardhmen do duhet të edukojë fëmijet tuaj!
Suksese Viti i ri shkollor 2017-2018! Ishte ky urimi i ish drejtorit të zyres arsimore M.Madhe z.Festor Volaj drejtuar kolegeve dhe nxënesve . Ky urim i shkëputur nga statusi i tijë në facebook , në një farë mënyre justifikon edhe mungesen e tijë në ditën e parë të shkolles në tërë arsimin parauniversitarë M.Madhe . Nga burime jo zyrtare fillimisht është mësuar se përher të parë në zyren arsimore M.Madhe , në diten e parë të fillimit te mësimit mungon drejtori i zyres arsimore . Mungesa e tijë mësohet të jetë si rrjelloje e dorëheqjes nga kjo detyrë e z.Festor Volaj . Gjatë mesazhit që përcolli për nxenesit dhe mësuesit e M.Madhe , kryetari i bashkisë z.Tonin Marinaj e pranoj një fakt të tillë dhe premtoj se s’shpejti do të emerohet drejtori i ri .


LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here