U DIGJET SHTEPIA NE KELMEND , GJEJNE STREHIM PROVIZOR NE KAMICE

0
1313

Nik Nilaj nga fshati Vukel njësisë administrative Kelmend , s’bashku me familjen e tij , prej disa ditesh jetojnë në qiell të hapur , Shtepia e tyre mori flake në ditet e fundit të muajit Dhjetor 2017. Që nga ajo dite kur flaket e zjarrit vecmas murevë dogjen gjithçka tjeter që kishte Brenda mureve të shtepise , Fatmirësisht familja shpetoj për mrrekulli , Ndaj nga ajo ditë e ftohtë Dhjetori , familja Nilaj bëri apel shtetit , shoqërisë për ta ndihmuar . Dhe po që nga ajo dite duhet theksuar fakti se pati njerze me shpirt të mirë të cilet Brenda mundësive , po e japin kontributin e tyre , kësisoj , tashmë kjo familje provizorisht është strehuar në nje shtepi në fshatin Kamice të njësisë administrative Qënder M.Madhe , Dhe ja sot pikrisht pranë kësaj familje kane ardhur ndihmat e dhuruara nga shoqata për drejtesi me president znj. Xhevahire Gjelaj , po kështu edhe nga Gomisteri Sela-1 janë dhuruar disa pako me ushqime , nderkaq edhe kryqi i kuq Shkoder apo edhe biznese të tjera kanë dhuruar pako me ushqime për këte familje . Ndersa është berë e ditur se mjaftë malesor Kelmendas nga amerika kane kontribuar me të holla për këte familje . Tv Kopliku dhe më konkretisht Emisioni Jete Tjeter , tashme benë me dije se pikrisht duke nisur me kushtet tejet të veshtira të kesaj familje do të rinisimin ciklin e emisioneve , për të percjellë tek teleshikuesi jeten reale te kësaj familje .

Foto : 


SHARE
Artikulli i mëparshëmMimoza Halili Lumani : Tendenca jonë ti bëjmë njerezit e lumtur
Artikulli tjetërSUKAJ VIJ PER TE KONTRIBUAR
Revista "FJALA" është në treg për shtypin shqiptar, por edhe më gjerë, që nga viti 2012, por nga vlerat që mori dhe ofroi, kjo revistë bashkangjitur dhe me aktivitete social-kulturore, lindi ideja për të krijuar për ju të dashur lexues edhe këte uebfaqe...

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here