TONIN MARINAJ : NE M.MADHE , VITI 2018 , DO JETE VITI I UJIT TE PISHEM

0
1503

Ka qënë intervista e fundit e dhënë për vitin 2017 , nga kreu i Bashkisë M.Madhe Tonin Marinaj , gjatë kësaj interviste , duke iu pergjigjur pyetjeve , rreth arritjeve dhe mos arritjeve të një viti , tanime në ditet e fundit të tij . Nder të tjera kreu i Bashkisë M.Madhe Marinaj ka vlersuar impenjimin e gjithë administrates , për ti sherbyer komunitetit , por edhe investimet e kryera vecanarisht në rruget rurale të M.Madhe . Natyrisht në epiqendër të gjitha investimeve ka qëne rilindja urbane në qender te qytetit të Koplikut . Ndersa krahas mjafte puneve të tjera dhe planifikimeve të bëra per vitin qe po vjen Kryetari i Bashkisë Tonin Marinaj ka theksuar se prioritet do jene rritja e sasisë dhe cilësise së sherbimit me ujë të pishem në qytetin e Koplikut , por edhe në fshatra , cka do mund të thuhet se viti 2018 do jete : Viti i Ujit të pishem ne M.Madhe .

Foto gjatë intervistes : 

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here