” TAKOHEMI PER NJE LIBER ”

0
688

Pas atij lajmi të “bujshëm” nga bibloteka e qytetit të Lezhes , rreth nismes , takohemi per një liber, Kjo nisem tashme e vlersuar si mjaftë e dobishme per rikthimin e lexuesit tek libri , ka trokitur edhe në qytetin e Koplikut . Drejtoria rajonale e Kultures në Shkoder , ështe nismeëtarja e këtij udhëtimi edhe në qytetin e Koplikut , stacioni i rradhes ka qënë Shkolla 9 vjecare “Abdyl Bajraktari“ . Këtu , nxënesit dhe mësuesit kanë mirëpritur ekipin e drejtorisë së Kulturës së kryesuar nga Drejtore Majlinda Laçaj . Nxënësit kanë treguar se libri është mjeti që duhet të mos i “dorzohet” internetit . Këtë realitet e kanë treguar më s’miri këta voglush të cilet kanë interpertuar mjeshterisht copëza nga ato libra që i kanë lexuar . Edhe drejtoresha Rajonale e Kulrtures znj. Majlinda Laçaj në fjalen e saj krahas të tjerave është ndalur edhe tek problematikat e vrejtura , por edhe të bëra prezentë nga nxënes dhe mësësues . Ka dy vite e më shumë që asnjë fond libri nuk është akorduar për bibloteken e shkolles , madje edhe biblioteka e qytetit është zhdukur . Ndaj Bashkia pritet të angazhohet seriozisht për të kthyer në normalitet edhe Bibloteken e Qytetit .

Foto gjatë Takohemi për një Liber …

                   


SHARE
Artikulli i mëparshëmI JEPET LAMTUMIRA E FUNDIT KENGETARIT ARBEN DELAJ
Artikulli tjetërBAJRAKTARËT (FLAMURTARËT) E MALËSISË , REÇI
Revista "FJALA" është në treg për shtypin shqiptar, por edhe më gjerë, që nga viti 2012, por nga vlerat që mori dhe ofroi, kjo revistë bashkangjitur dhe me aktivitete social-kulturore, lindi ideja për të krijuar për ju të dashur lexues edhe këte uebfaqe...

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here