Sociale

Sociale

EKO MENDJE IA “ KUJTON “ BASHKISE SE DUHET TE NDIHMOJNE

Per të dytin vit me rradhë Eko Mendje , nje organizatë forte active në qytetin e Shkodres , ngjitet në qytetin e Koplikut dhe , realisht bënë mirë ua "kujton" Malësorve , traditen e mirë...

Shahu dhe Shkolla

NGA : ZIJA VUKAJ Kohë më parë qe hedhur dhe mbrojtur ideja e futjes së lojës së shahut nëpër shkolla. Na u duk ide mjaft e mirë dhe e realizueshme, pasi orët që do t’i...

FOTOJA E VITIT / KJO ËSHTË MIKE E LIBRIT

Sa shumë flet kjo foto . Vecanarisht këto kohet tona , kur librin po e “zëvëndeson” pa lëjen tonë interneti . Vërtetë sot nuk është e habitshme kur shikon kudo në mjediset tona ,...

Fitorja ndaj Teutës / Tom Doshi dhe Valter Fushaj 5000-Euro Premio për Vllazninë

Skuadra Shkodrane akoma momentalisht renditet në pozicionet e vështira të kategorisë së Superiores . Dhe nisur nga kjo arsye deputeti që gjindet gjithmonë pranë për të ndihmuar z. Tom Doshi dhe Biznesmeni e Ish-Presidenti...

Paraja nuk mund të bleje cdo gjë / Video …

KOMENTET JANË TEPER , THJESHTË SHIKOJENI VIDEON TË PLOTË … 

Njerëzimi dhe veçmas Kombi ynë , ka një Nënë , quhet e Shenjtja Nënë...

Më:26.08.2017 Skender Jashari  i burgosur politik nga  EULEX, për   rastet  e sulmeve kundër policisë dhe xhandarmërisë  së Serbisë në  Dobrosin komuna e Bujanocit. Ky shkrim është  pjesë e  marrur nga  punimi i bërë  gjatë  qëndrimit...

NJE REALITET NGA JUGU NE VERI , GAZETARET I “SHPALLIN” LUFTE VARFERISE

“Sulmi” i kësaj lufte nuk ka rëndësi ku fillon , në Jug të vendit apo në Veri , i rëndësishem është fakti , se tashmë ndoshta at që duhet ta bënte realisht shteti ,...

Të Kesh Vëlla … ! “Dorentina” Pret Të Vëllanë

Kështu shkruan në statusin e saj në rrjetin social facebook , Brikena Zenunaj për vëllain e saj Hektor Zenunaj ... Te kesh nje vella do te thote te zihesh gjithe diten.Do te thote te kesh...

Kurorezohet Miss-i i pare ne karrike me rrota …

Është mbajtur në Varshavë , në Poloni , edicioni i parë i ‘Miss Wheelchair World’, konkursi që vlerëson femrën më të bukur në botë , në një karrige me rrota. Konkursi , i cili këtë...

” Gjysem Hena e Kuqe ” zbret në Koplik

16-të persona me aftesi të kufizuara , kanë gezuar dhuraten e berë nga shoqata Gjysem Hena e Kuqe në shqiperi . Kjo shoqate tashmë ka trokitur me potencialin e saj human edhe në M.Madhe...