Spote & Reklama

Audienca e Revistës “FJALA” është e gjerë, transparente dhe lehtesisht e arritshme nga të gjithë lexuesit dhe është gjithnjë në rritje, prandaj ju tashmë mund të reklamoni këtu me ne: “BIZNESIN APO AKTIVITETIN TUAJ“.

Na kontaktoni:
– EMAIL: shkabarevista@yahoo.com
– Cel: +355 66 61 25 812

                          Bio Produkt Shkodra 


Kështjella e Dragoit 2017


Salon & Velari JONA

Resort Firenze

http://resort-firenze.com/