PRIFTI & HOXHA : KJOFT MALLKUA KUSH QET NGATRRIME , NDER KETA VLLAZEN…SHOQ ME SHOQ…

0
244

Bashkëbisedim i ngrohtë , paqësor në mes këtyre dy klerikve , model i frymës së bashkëjetesës ndërfetare . Ky takim që shikoni në video i përket disa çasteve gjatë ceremonisë përkujtimore të realizuar në Malin Kolaj – Velipoje . Ky aktivitet i kushtohej viktimave të regjimit komunist pa dallim fetare . Edhe këto çaste bashkëbisedimi vllazërorë mes Hoxhës e Priftit ishin dhe mbeten model për të gjithë , për harmoninë vllazërore …

Video

PRIFTI & HOXHA : KJOFT MALLKUA KUSH QET NGATRRIME , NDER KETA VLLAZEN…SHOQ ME SHOQ…

Posted by Revista Fjala "Shkaba" on Tuesday, October 10, 2017


LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here