PRESIDENTI I REPUBLIKËS NDERON TRE MALESORË E NJË SHKODRANE

0
265

Ndue Bacaj

Ka qënë Presidenti i Republikes Bujar Nishani, i cili këto ditë të fundit të mandatit të tij, ka dekoruar me titujt e larte “Nderi i kombit” dhe “Kalors i Skenderbeut”, tre Malesorë, ndersa me titullin Mjeshtre e Madhe një Shkodrane.

Ndue Bacaj dhe Maliq Mula

NDERI I KOMBIT ÇUN MULA
Në mjediset e instucionit te Presidentit të Republikes, është bërë dorëzimi zyrtar i titullit “Nderi i Kombit” i legjendes së Malësisë së Madhe, e jo vetem, Çun Mula. Këtyre personazheve të historise sonë, iu kemi borxh, më shumë se kaq ka theksuar Presidenti Bujar Nishani.

Tonin Marinaj dhe Maliq Mulaj

Ndersa në Fjalen e tij njëri nga pinjollet e familjes se Çun Mulës, Maliq Mulaj – Bajraktari i Hotit, ka falenderuar Presidentin për kete vlersim të bërë prijësit të familjes bajraktarit.

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here