NIS KOMPOZIMI I RI I “TEPSISE” QEVERISESE NE SHKODER

0
218

Ndryshimet ne institucionet e Qarkut te Shkodres duket se kane nisur. I pari ishte ne Drejtorine e Shendetit Publik Shkoder. Ne krye te ketij institucioni u emerua Astrit Beci. Nderkohe, pas emerimit te tij jane emeruar edhe dy drejtues te tjere. Keshtu Jetmir Lumaj eshte emeruar kete te premte drejtor i Konviktit te Universitetit ne qytetin verior. Me heret, Lumaj ka qene kryetar i PS-se ne Njesine Administrative Rrethina. Por, mbremjen e se Enjtes ka pasur nje tjeter emerim.Pas prefektit Çesk Millja nje tjeter ushtarak ka marre nje prej drejtorive te rendesishme ne Shkode. Gezim Selimi eshte shpallur fitues i konkursit te Ministrise se Drejtesise dhe do te jete drejtor i Burgut te Reçit. Selimi nje ish-oficer, sipas Ministrise se Drejtesise, ka marre piket maksimale perballe kandidateve te tjere. Selimi pritet te marre zyrtarisht detyren ne muajin shkurt te ketij viti, kur do te hapen edhe dyert e ketij burgu.Nderkohe qe mbeten ende vakante vendet e drejtuesve edhe ne disa drejtori, si Hipoteka, Aluizni, Posta, Drejtoria e Bujqesise, AKU dhe ISKSH. Me shume mundesi, emrat e drejtoreve te ketyre drejtorive do te behen publike ne keto dite. Me siguri ndryshimet ne institucionet e Shkodres nuk do ndalojne ketu , mbasi edhe të tjera instuticione pritet të njohin emra të ri drejtuesish , kjo më së shumti me qëllimin rritjen e përfomances qeverisese të maxhorancës . Të gjitha këto ndryshime tashmë kur kemi hyre në vitin elektoral duket se gjithcka do i sherbej këti qëllimi .

SHARE
Artikulli i mëparshëmZv.Kryeministrja Senida Mesi ndihmon shkollën e saj …
Artikulli tjetërPLAKU DHE ZOGU
Revista "FJALA" është në treg për shtypin shqiptar, por edhe më gjerë, që nga viti 2012, por nga vlerat që mori dhe ofroi, kjo revistë bashkangjitur dhe me aktivitete social-kulturore, lindi ideja për të krijuar për ju të dashur lexues edhe këte uebfaqe...

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here