Nazif Cungu mysafir tek Ali Ahmeti …

0
204

Isha mysafir i liderit të shqiptarëve të Maqedonisë , kryetarit të BDI-së, z. Ali Ahmeti . Shkruan ndër të tjera Kryetari i Komunes së Ulqinit z.Nazif Cungu i cili tregon se gjatë takimit i ka bërë një prezantim të gjendjes së shqiptarëve të Malit të Zi dhe zhvillimeve të fundit politike. Nga z. Ahmeti ka marrë përgëzime për arritjet e fundit dhe konfirmimin e mbështetjes së tij në përpjekjet e përmirësimit të gjendjes së shqiptarēve të Malit të Zi . Po ashtu është diskutuar për nxitjen e investimeve të shqiptarëve të Maqedonisë dhe mbarë diasporës në trojet e banuara nga shqiptarët në Mal të Zi , është folur konkretisht për potencialin e madh ekonomik që egziston në dy vendet . Njëkohësisht Cungu thekson : U dakorduam gjithashtu që të nxisim më shumë shkëmbimet në fushën e artit, sportit, arsimit , medias e kulturës .

 

Posted by Ali Ahmeti on Friday, November 10, 2017


SHARE
Artikulli i mëparshëmBAJRAKTARËT (FLAMURTARËT) E MALËSISË , RRJOLLI
Artikulli tjetërMUSINE KOKALARI dhe Social-Demokracia në Shqipëri
Revista "FJALA" është në treg për shtypin shqiptar, por edhe më gjerë, që nga viti 2012, por nga vlerat që mori dhe ofroi, kjo revistë bashkangjitur dhe me aktivitete social-kulturore, lindi ideja për të krijuar për ju të dashur lexues edhe këte uebfaqe...

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here