MUKADES ÇANGA “MJESHTRE E MADHE”

0
119

Zëri i embel dhe i dashur nder vite, jo vetem i Shkodranve, por dhe më gjërë, i këngetares së mirënjohur Mukades Çanga, tashmë është vlersuar nga Presidenti i Republikes, Bujar Nishani, me titullin e lartë “Mjeshtre e Madhe”.

Mukadez Çanga me familjen

Emocionetë pa fund, per këtë artiste, por edhe per të afermit e saj dhe per më teper per koleget që kishin ardhur nga Shkodra per te ndarë këtë gezim me Mukades Çangën.

Mukadez Çanga me gazetarin Gëzim Vuçaj

Mukadez Çanga me kryetarin e Bashkisë Malësi e Madhe, Tonin Marinaj

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here