La punën dhe 93 eurot e fundit i investoi në ëndrrën e tij , sot fiton 40 mijë në muaj

Emri i tij është John Ward, i ka 33 vjet dhe është dëshmia më e mirë se gjithçka mund të arrihet në jetë, nëse keni ndonjë ëndërr të cilën gjithmonë keni pasur dëshirë ta jetësoni, shkruan Daily Mail. John kishte dhënë dorëheqje nga puna e tij në Sidney, dhe 93 eurot e fundit që i … Vazhdo leximin La punën dhe 93 eurot e fundit i investoi në ëndrrën e tij , sot fiton 40 mijë në muaj