KUSH ESHTE PIKTORI QE I BERI DIZENJON KOSTUMIT ME INTERESANT TE PROTESTES?!

0
295

Në realitet kjo është një gjetje artistike . Ky burrë që thonë se ishte nga Lezha , si pjesmarrës në protesten e opozites , ka bërë aq shumë punë për opoziten sa ndoshta gjithë Lezhjanet e tjerë . Të gjithë aty e kanë patur vëmendjen , po të gjithë aty janë ndalur dhe kanë berë filmime qofshin kamerat profesioniaste , por edhe ato amatore . Nuk ka rëndesi shumë se cfarë shkruhej , Por të gjithë pyesnin kush e ka ideuar këtë kostum me këte dizënjo . Absulutisht që këtu ka dorë artisti , pra piktori thoshte njëri nga pjesmarrësit . Pra këte kostum nuk e ka ideuar Lulzim Basha , e as Monika Kryemadhi , po të bëhej fjalë për atë mbase po e ka ideuar Basha , ose po të ishte këpuce , por jo ky vizatim kaq impresionues . Atëherë pergjigjen më të mirë ose e thënë ndryshe më afer realitetit e ka dhënë njëri nga protestuesit që konisderohet si ndermjetes mes Bashes dhe Rames . Ai tha : ka mundësi që njera nga pikat e diskutimit ne takimin kokë me kokë të Bashes dhe Rames vitin e shkuar ka qënë edhe kjo. Fama dihet që eshtë artist dhe pse jo , të mos e ndihmojne Bashen në kesi rastesh , edhe ky e ka ndihmuar shumë here Ramen …


LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here