KURË PO “XHIROHEJ” FILMI NGA MESI I ERRËSIRESË …

0
167

Ka disa muaj që në qytetin e Koplikut ka filluar rikualifikimi i qendres së qytetit , Kësisoj në ish rrugët dhe qëndren e këtij qyteti filloj prishja e disa ndertimeve pa lëje , themi disa se … nejse … Po kështu u prishen edhe ish asfalti , edhe ish dritat e qytetit edhe … Por me prishjen e dritave , duket se filloj xhirimi i filmit nga mesi i errësires . Që athere vazhdojnë “xhirimet” , Thonë që do perfundojne diku nga fundi i Tetorit , por shfaqja e filmit do bëhet diku nga festat e Dhjetorit … atë ditë do kemi super feste ne qytetin e Koplikut , këte e ka deklaruar Kryetari i Bashkise .


LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here