Kryeministri i Malit të Zi viziton Ulqinin …

0
122

Ghjithënjë e më shumë rritet bashkpunimi I kryetarit të komunes së Ulqinit në Mal të zi, me kryeministrin e këtij Shteti.Kjo mund të perkthehet si një ogur I mire në dobi të permisimit të jretes së perbashket të këtyre dy popupjve, në bashkëjetesë me njeri tjetrin.Ndaj vlersohet se ka të drejtë kryetari I komunes së Ulqinit Nazif Cungu, teksa shprehet rreth vizites së kryeministrit të qeverisë së Malit të zi në Ulqin…
…Sot pata kënaqësinë që të prisja delegacionin e ambasadorëve të shteteve të Bashkimit Europian në Mal të Zi të udhëhequr nga ambasadori i Delegacioni BE në Mal të Zi z. Aivo Orav. I falënderova mysafirët për mbështetjen e madhe të deritanishme dhe i njoftova me projektet që janë duke u bërë me financim të vendeve të BE-së ose në bashkëpunim me to. Gjithashtu shpreha mirënjohjen për përkrahjen që na kanë dhënë në mbrojtjen e mbrojtjen e mjedisit e në veçanti të Kripores dhe të Valdanosit. Jam i gëzuar sepse ata treguan gatishmërinë për të na dhënë edhe më shumë mbështetje në të ardhmen për realizimin e projektet tona infrastrukturore dhe zhvillimore.

Foto gjatë vizitës …

 


LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here