KRESHNIK ÇOLLAKU : NËSE ËSHTË SI THONË POLITIKA GREKE , AT’HERË KEMI TRADHTI KOMBËTARE

0
570

I njohur edhe si njohës i mirë i politikes së jashtme , Kreshnik Çollaku , eksponent i lartë i demokratve Shqiptar , dhe i derguar i posaçëm në M.Madhe nga Lulzim Basha për të rakorduar veprimet politike të degës vendore të demokratve , i pyetur nga gazetarët për çeshtjen e shumë diskutuar të Detit me Greqinë . Ky i fundit është shprehur : Në fakt e kam të vështirë të prononcohem për këtë problem , mbasi nuk kemi asnjë informacion zyrtar nga Ministria e Jashtme e Shqipërisë , ndaj edhe komentet nuk mund të jenë të qarta . Por nëse është ashtu siç e kanë konfirmuar politikanet e shtetit fqinjë Grek , at’herë me siguri kjo do të quhet tradhti kombëtare . Por unë nuk dua ta besojë një gjë të tillë ështe shprehur me argumentet dhe analizen e tij të shkurter Kreshnik Çollaku . Gjithësesi sipas tij , vërtetë edhe qeveria Berisha pati “leshuar” disa milje , por ato ishin vetem xhepa me uji , ndersa po të jetë , kjo e vertetë , at’herë aty bëhet fjale per një zonë naftëmbajtse dhe gazmbajtse . Është ky pra reagimi i eksponentit të lartë të demokratve Shqiptarë për çeshtjen e 12-të miljeve të detit me Greqinë .


SHARE
Artikulli i mëparshëmNË ARENËN E MËRGIMIT
Artikulli tjetërSi Të Pastroni Enët e Gjakut – Produktet Natyrale
Revista "FJALA" është në treg për shtypin shqiptar, por edhe më gjerë, që nga viti 2012, por nga vlerat që mori dhe ofroi, kjo revistë bashkangjitur dhe me aktivitete social-kulturore, lindi ideja për të krijuar për ju të dashur lexues edhe këte uebfaqe...

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here