Komunes Ulqin i akordohet çmimi : “Best Practice Programme in Local Government 2017”

0
111

Në një info në rrjetin social facebook , Kryetari i komunes së Ulqinit z.Nazif Cungu shprehet rreth një promovimi për investimet në komunen e tijë : Me gëzim e krenari të madhe ju njoftoj se Komuna e Ulqinit ka marrë çmimin “Best Practice Programme in Local Government 2017” për prakikën e promovimit të investimeve. Ky çmim, që mu dorëzua sot në ceremoninë e mbajtur në Podgoricë, është një dëshmi e punës së madhe dhe të suksesshme që kemi bërë për ta shndërruar Ulqinin në një destinacion tërheqës për investitorë potencial. Ulqini tanimë është shndërruar në një komunë model në shtetin e Malit të Zi për sa i përket klimës biznesore dhe nxitjes së investimeve. Unë i jam mirënjohës të gjithë bashkëpunëtorëve të mi në Komunën e Ulqinit që kanë punuar me këmbëngulje për ta bërë këtë gjë të mundur.

Foto ilustruese : 

 

SHARE
Artikulli i mëparshëmTE PRET DRENICA E KREJT KOSOVA!..
Artikulli tjetërKRYEBASHKIAKU ME I MIRE I VITIT…
Revista "FJALA" është në treg për shtypin shqiptar, por edhe më gjerë, që nga viti 2012, por nga vlerat që mori dhe ofroi, kjo revistë bashkangjitur dhe me aktivitete social-kulturore, lindi ideja për të krijuar për ju të dashur lexues edhe këte uebfaqe...

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here