JAVA E DEMOKRACISE EUROPIANE NE QYTETIN E KOPLIKUT …

0
231

Me pjesmarrjen e një grupi të rinjësh, por edhe të një pjese të administrates së Bashkisë,është organizuar: Dita e hapur, me konsultimin dhe angazhimin qytetar: per një demokraci në rritje.Ka qënë fillimisht kordinatorja e Qendres së informimit të BE-së në Shkoder znj, Shehiada Piraniqi, e cila ka folur per rolin e kesaj jave të demokracisë europiane.Ndersa n\kryetari I Bashkisë Sytki Ndrecaj ,është ndalur tek koha e ardhme, duke ju ripremtuar të rinjve dhe qytetqarve të Koplikut dhe banorve të M.Madhe, se janë në project idet e bashkisë , krijimni I qendrave të formimit dhe atyre kulturore , të cilat fatkeqësisht mungojnë ne qytetin e Koplikut prej shumë vitesh.


LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here