Gezim Hajdinaga : Peticioni për piken kufitare Skje – Zogaj është i drejtë …

0
130

Politikani i njohur Shqiptare , jo vetem ne qytetin e Ulqinit , ku edhe ka drejtuar këtë komune disa vite më pare , por edhe si ish minister në qeverine e Malit të Zi , Gezim Hajdianga , në një interviste të dhënë enkas për Tv kopliku dhe Revisten “FJALA” , ka folur për zgjedhjet e humbura nga Shqiptaret në qytetin e Tuzit , po kështu edhe për peticionin e banorve të Krajes në lidhje me kerkesen e tyre për të hapur piken e kalimit kufitare ne Skje – Zogaj , Gëzim Hajdianaga , kerkon nga vetja , por edhe nga të gjithë Shqiptaret që rasti “Tuz” të mos përseritet në zgjedhjet e ardhshme në komunen e Ulqinit . Nderkaq persa i takon pikes kufitare , ky problem është sipas tij në axhenden e zgjidhjes nga dy qeveritë respective , ndaj , peticioni vetem sa i jep një indicie tjeter .

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here