FOREVER TROKET FUQISHEM NE QYTETIN E SHKODRES …

0
820

 

Shkrimi vijon më poshtë …

Në realitet ka disa muaj per të mos thenë edhe vite që produkte bio nën logon Forever kanë trokitur në qytetin e Shkodres.Këto produkte tanimë po e tregojnë vleren e tyre , ndaj ndonse nuk është e para herë që organizohen seminare , informuese rreth këtyre produkteve , në mbrëmjen e kësaj të merkure , të dates 20 Shtator 2017, ka qënë disi e veçantë . Prania e drejtorit të kompanisë Forever , këtu në qytetin e Shkodre s, z.Attila Borbath , i cili së bashku me stafin e tij para të pranishmeve kanë treguar mirësitë e produkteve bio të Forever . Në rreshtin e këtyre produkteve , ku u flitet pjesmarrsve ndodhet edhe Aloe Vera Gel , Lëng Aloe i paster , ushqyes i shkelqyer(12 vitamina) largon helmet nga trupi , forcon imunitetin . Ndihmon kunder ulçërs , gastritit , diabetit e të tjerë . Nderkohe që lektori i sipercituar edhe si drejtor i kësaj kompanie , per pjesmarresit ka treguar se krahas të tjerave është edhe nje tjeter produkt bio mjaft interesant që është bërë i vlefshem per perdoruesit . Argi + , kompleks
vitaminash c, d3 , Kjo ndihmon per tensionin , sistemin kardio vaskular, imunitetin , muskujt , rrit potencen mashkullore , shton hormonet kunder plakjes . Këtë seminar e kanë ndjekur me interes , një pjese e atyre qe e kane perkrahur Forever në Shkoder , kompani kjo bio në Shkoder ka drejtor z.Selim Halili . Në një intervistë per revisten Fjala Attila Borbath , ka treguar se si u bind të mos merret më me fabrikat e birres që kishte në Hungari , mbasi ky eshte Hungares dhe po ushtron me sukses perhapjen e Forever.- Isha tregetar, nder të paret Hungares në Shqiperi ketu e 24 vite me parë , këtu gjeta lumturinë time , krijova familjen , dhe tani ndihem sa Shqiptar ,aq edhe Hungares.Shqiperia është më e bukur se Amerika per mua thot Attila Borbath . Ndaj i fton të rinjt Shqiptar , të duan punen dhe jeten , jeta bio është lumturi .


LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here