FESTA E ZOJËS SË TRIESHIT …

0
159

U ndodhëm atë ditë në qytetin e Tuzit, sëbashku me lahutarin më të mirë të kombit Jonuz Delaj. Ndonëse ky i fundit nuk e kishte me vete lahuten, ç’ka do të ishte një shërbim fantastik për festen e Zojës së Trieshit. Sërish ne si mysafir në shtepinë e Trieshianit model Zef Gjokaj, sëbashku me gjithë mysafirët e tjerë u ndjem tamam si në shtëpinë tonë. Sofra plotë, zemrat dhe bujaria e tyre edhe më plotë, na mbushen edhe ne plotë me frymëzim dhe optimizëm për të thënë të vërtetën e madhe se në këtë shtëpi të kësaj familje të madhe, ç’ka e tregojnë më së miri edhe këto foto; Vërtetë të japin kënaqësi dhe sadisfaksion për emrin e mire Malësor .

Foto Nga Aktiviteti …

                                                   


SHARE
Artikulli i mëparshëmDËBORA E PARË . . .
Artikulli tjetërSHTJEFEN IVEZAJ : UNË EDHE VARRIN DO E HAPI KËTU . . . PËR TË RUAJTUR MUZEUN
Revista "FJALA" është në treg për shtypin shqiptar, por edhe më gjerë, që nga viti 2012, por nga vlerat që mori dhe ofroi, kjo revistë bashkangjitur dhe me aktivitete social-kulturore, lindi ideja për të krijuar për ju të dashur lexues edhe këte uebfaqe...

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here