…EJA NË FIRENCE, TË FRESKOHEMI PAK

0
199

Nga : Gëzim Vuçaj

Një miku im, më mori në telefon, pas përshendetjes më bëri ftesën : Meqenëse je duke ardhur në drejtim të Shkodrës, ndalu rrugës në Firence dhe, eja të freskohemi pak! Në realitet, ftesën e tij e mora si një çast humori.

— Po ku i bie Firencja, rrugës Koplik – Shkoder, o njeri, ndaj nuk po të kuptoj.
— Haha, Po ndalu, se Firencja pikërisht në Grudë-Fushë është. Dhe vërtetë unë isha disi jashte “mode”, nuk ia kisha vënë synin, kësaj “Firences”, së ndërtuar nga Familja dr. Pjeter Preçit.

– Eshtë një investim i bukur, një para e fituar me djersë nga fëmijët në Itali, pikërisht në Firence, dhe ja… Kjo është “Firencja” Shqiptare. U ndalëm, pimë një kafe, dikush tjeter u freskua në pishinë, të tjerë gjithashtu…

E pra kështu kjo pishinë, nesër një resort modern, me tendencë për të ndërtuar edhe hotel, është tregues i një menaxhimi me efikasitet i djersës së një emigranti në Firence.

Gjithçka këtu nga kafeja, nga picat, nga … e kanë aromën e Firences… 🙂

Mirësevini në Resort Firenze!

Për më tepër: http://resort-firenze.com/


SHARE
Artikulli i mëparshëmJA , KJO ESHTE VELIPOJA E PARTISE……
Artikulli tjetërSHABAN BERCAJ : “INTERVISTË ME ENVER HOXHËN”
Revista "FJALA" është në treg për shtypin shqiptar, por edhe më gjerë, që nga viti 2012, por nga vlerat që mori dhe ofroi, kjo revistë bashkangjitur dhe me aktivitete social-kulturore, lindi ideja për të krijuar për ju të dashur lexues edhe këte uebfaqe...

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here