DËBORA E PARË . . .

0
159

Mbase do të mbahet mend gjatë në bjeshkët e Kelmendit, mysafiri i përhershëm i këtyre bjeshkëve Dëbora, duket se sivjet ka ardhur para kohe. Kohë kur nuk kanë kaluar vetëm pak ditë dhe turizmi veror malorë, këtu në Vermosh, Lëpush e kudo në Tamare ka qënë në kulmin e tij. Tani Dëbora, sikurë i’u ka kujtuar këtyre banorëve se vjeshta dhe dimri janë në “koalicion” me njëra-tjetrën dhe Dëbora e parë ka rënë pikërisht me 7 tetorë 2017 . . . Pamje vërtetë magjike, edhe pse drithëruese, është paralajmëruese . .


SHARE
Artikulli i mëparshëmMANIFESTIM LETRAR “VJESHTË NË SHKODËR”
Artikulli tjetërFESTA E ZOJËS SË TRIESHIT …
Revista "FJALA" është në treg për shtypin shqiptar, por edhe më gjerë, që nga viti 2012, por nga vlerat që mori dhe ofroi, kjo revistë bashkangjitur dhe me aktivitete social-kulturore, lindi ideja për të krijuar për ju të dashur lexues edhe këte uebfaqe...

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here