3.6 C
Koplik, AL
E shtunë, 20 Janar 2018.

PLAKU DHE ZOGU

Resmi Osmani Tregim Inxhinier Strugën, të moshuar dhe në pension, të rinjtë e pallatit ku banonte e quanin thjesht plaku. Kështu i mbeti. Pakkush...

MAGJISTARJA …

Aleksandra Pasko  -Mos e shiko gruan peballe! Eshte magjistare!Dil ne krahun tjeter dhe kthei shpinen! E shikon sa shume te veshtron?Ajo ka aftesi te te...

Kafja e mëngjesit

Resmi Osmani                 Ati ynë që je në qiell….                     Kafen...

K O N D U K T O R I ( Tregim i Jetuar )

SOTIR ATHANASI Shkruar më:  17 , Nëntor, 2015,  Dërguar nga  Gjeneva,  30 , Dhjetor , 2017 !  Treni i ardhur për në Milano, u ndal në Gjenevë. Ne hypëm me...

O DASHURIA IME !

Resmi Osmani Atë po e martonin . S’ishte e diel, por një ditë e zakonshme jave. Nuk kishte dasëm, nuk kishte dasmorë, nuk kishte gëzim....

Det i madh kjo dashuri …

Eva Gjoni Ai e morri ne telefon dhe i tha te behej gati do shkonin te shtepia ne plazh . Ana beri gati çanten me...

4.- PRELUDI  BRAKTISJES

      Serial tregimesh                       SOTIR ATHANASI    4.-   P R E L U D  I  B...

PORTOFOLI I MAGJEPSUR ( Tregim i Jetuar )

Nga : Resmi Osmani  Marku po ecte kuturu. Gjetkë shkonte mendja, gjetkë shkonin këmbët. U përmend, kur para tij frenoi me tërsëllimë një makinë. -Plasi sytë!...

“STADI “XHA GORJO” (TREGIM I JETUAR)

                                       Serial tregimesh        ...

 “Nënë Maria, mbesa Ledi, orkestranti dhe . . . dronti” . ( Tregim...

Serial tregimesh                   SOTIR ATHANASI  2.-" Nënë Maria, mbesa Ledi, orkestranti                     ...

Përmbledhtas

Ben Blushi heq dorë nga politika dhe partia Libra

Ka qënë ky statusi në rrjetin social Facebook i z. Ben Blushi ku mjaftë qartë shpjegon arsyet pse ka vendosur të heqë dorë (përkohesisht...

KRONIKA E NJË DITE

Resmi Osmani  Shenim nga Redaksia : Sinqerisht vleresojme punën dhe krijimtarine e palodhur të shkrimtarit Resmi Osmani . Vlersojmë të citohet se në krijimet e...

Rruga e Thethit , bien dakord Bashkia Shkodër dhe Banka Botërore

Më në fund, zona turistike e Thethit do të njohë ndërhyrje nga Bashkia Shkodër. Kjo edhe falë nëj bashkëpunimi me Bankën Botërore. Ka qenë...