11.4 C
Koplik, AL
E premte, 23 Shkurt 2018.

Zëri i vendlindjes …

Namik Selmani - Boston Zëri i vendlindjes - (Poemë për Çamërine)  Çamëri e lashtë, më jep emrin “çam”  Dhjetë jetë të kem, për ty janë pak Jemi larg prej...

Zemrat në tavolinat e Artizanëve Shkodranë

Dita e bukur plot diell , më shumë se ç'do herë tjetër sot kë qënë një ditë relaksuese për mjaftë qytetarë të moshave dhe...

KËNGA LABE , FYELL MALI

Namik Selmani - Boston , USA  Kënga labe , fyell mali Kur nis labi të këndojë, heshtin zogjtë nëpër çerdhe Dallgë e lartë atje në Jon kërkon...

MALESOR TË SUKSESSHËM EDICIONI I TRETË SË’SHPEJTI …

Revista “Fjala” tashmë shumë shpejt do e thonë fjalen tuaj të nderuar lexues . Personazhet e suksesshme po përzgjidhen nga ju , ndaj s’shpejti...

MESUESE MARGARITA …

Teatri “Migjeni” ka hapur sezonin e ri të shfaqjeve . Monodrama “Zonjusha Margaritë” nën interpretimin e aktores Rajmonda Marku , me regji të Merita...

KARNAVALET E SHKODRRES I PERSHENDET EDHE VOGLUSHE ANA

Është kthyer tashmë në një traditë të mirë dhe mjaft positive , organizimi i Karanavaleve , çdo muaj Shkurt , këtu në qytetin e...

MALËSIA E MADHE “NDERI KOMBIT” PA ASNJË DYSHIM

Përgatiti : Ilmi Kurti Malësia e Madhe një emër me lavdi shekullore i cili i dha historisë gjithçka si : burrëri , gjak , besë...

KNO BUJAR ME T’BUKURIN ZA , SE BILBYLI TY T’PASKA NGJA..

Vargu i parë i këtij titulli shkrimi është edhe titulli i koncertit të 5-të me rradhë që krye pësë vitesh organizon në kryeqytet mjeshtri...

POEZIA E TIJ ISHTE MUZIKË

-Vizatim letrar- Atë ditë e mora çadren me vete ,  jo thjeshtë si zakon që kur nisesh për rrugë të gjatë njeriu bënë mirë që...

Gjithë jeta e tij ka qënë respekt , dinjitet dhe dashuri / Photo

Përgatiti : Anila Ahmataj  Gjithë jeta e tij ka qënë respekt , dinjitet dhe dashuri . Ky është gjeniu i veprës shqiptare , shembulli i...

Përmbledhtas

Anila Kodra : Shans për një këngetare , të ketë bukurinë e zërit dhe...

Intervistoi : Gëzim Vuçaj  Pyetje - Pas një pause , disi të gjatë jeni rikthyer serish tek “dashuria “ juaj kënga , është tashme...

Fadil Kajoshaj për herë të tretë zgjidhet Kryetar i Kuvendit të Komunës së Tuzit...

Albert Camaj - Malesia.org Në vazhdimin e seancës konstitutive të parlamentit të komunës së Tuzit, komunë në kuader të Kryeqytetit, të mbajtur ditën e sotme...

Projekti Agro-Turizem Albania , i financuar nga USAID dhe Ambasada Suedeze ne Tirane ,...

Vlersohet se ka për qellim transformimin e gjashtë fermave agroturistike , ku janë të shpërndara dy në M.Madhe , dy në Shkoderdhe po dy...