3.6 C
Koplik, AL
E shtunë, 20 Janar 2018.

Në kafenenë përkashi

Oriada Dajko Në kafenenë përkashi , si në çdo ditë tjetër pa risi, mes tingujsh të harruar, i rikthehemi një bisede tashmë të ezauruar. Përkashi, në kafene prej vitesh në...

Gllënkë dashurie …

 Jola Jakupi  Acari i egër i këtij dimri  Në strehëzën tënde më dërgon  Gllënkë dashurie gjerb trishtimi  Në kafene që s'ëmbëlson  Në cdo gllënkë që rrëkëllej  Si kujtim i shtirur...

KONKURSI ,”KAFEJA E DASHURISE”

Të nderuar lexues të revistes “Fjala”. Nga sonte fillojme rubriken e re “KAFEJA E DASHURISE” . Të gjithë poetet , por edhe ata që...

Përmbledhtas

Ben Blushi heq dorë nga politika dhe partia Libra

Ka qënë ky statusi në rrjetin social Facebook i z. Ben Blushi ku mjaftë qartë shpjegon arsyet pse ka vendosur të heqë dorë (përkohesisht...

KRONIKA E NJË DITE

Resmi Osmani  Shenim nga Redaksia : Sinqerisht vleresojme punën dhe krijimtarine e palodhur të shkrimtarit Resmi Osmani . Vlersojmë të citohet se në krijimet e...

Rruga e Thethit , bien dakord Bashkia Shkodër dhe Banka Botërore

Më në fund, zona turistike e Thethit do të njohë ndërhyrje nga Bashkia Shkodër. Kjo edhe falë nëj bashkëpunimi me Bankën Botërore. Ka qenë...