3.6 C
Koplik, AL
E shtunë, 20 Janar 2018.

Në kafenenë përkashi

Oriada Dajko Në kafenenë përkashi , si në çdo ditë tjetër pa risi, mes tingujsh të harruar, i rikthehemi një bisede tashmë të ezauruar. Përkashi, në kafene prej vitesh në...

Gllënkë dashurie …

 Jola Jakupi  Acari i egër i këtij dimri  Në strehëzën tënde më dërgon  Gllënkë dashurie gjerb trishtimi  Në kafene që s'ëmbëlson  Në cdo gllënkë që rrëkëllej  Si kujtim i shtirur...

Kur në agim …

Almanela LLUPO Në agim kur vesa tretet, Kur burbuqja çel buzët e saj, Kur ëndrra me realitetin preket, Me ty nis dita deri në amëshim. Në agim kur qielli...

Përmbledhtas

Ben Blushi heq dorë nga politika dhe partia Libra

Ka qënë ky statusi në rrjetin social Facebook i z. Ben Blushi ku mjaftë qartë shpjegon arsyet pse ka vendosur të heqë dorë (përkohesisht...

KRONIKA E NJË DITE

Resmi Osmani  Shenim nga Redaksia : Sinqerisht vleresojme punën dhe krijimtarine e palodhur të shkrimtarit Resmi Osmani . Vlersojmë të citohet se në krijimet e...

Rruga e Thethit , bien dakord Bashkia Shkodër dhe Banka Botërore

Më në fund, zona turistike e Thethit do të njohë ndërhyrje nga Bashkia Shkodër. Kjo edhe falë nëj bashkëpunimi me Bankën Botërore. Ka qenë...