ASTRIT BECI I HAP KRAHUN A . MESIT PER DREJTOR

0
307

Drejtoria e shëndetit publik në Shkodër zhytet në krizë drejtuesi . Prej 3 muajsh ajo nuk ka titullar , ndërsa Astrit Beci i propozuar për të marrë përkohësisht këtë detyrë , e ka refuzuar letrën e dekretimit të ministrisë , pasi ky i fundit kërkon të jetë drejtues i përhershëm , në të kundërt nuk pranon provizorisht. Kjo drejtori ndodhet në momentet më të vështira të saj , pasi mungesa e titullarit erdhi prej muajit tetor , e për pasojë DSHP nuk zhvilloi analizën vjetore , nuk parashikoi buxhetin dhe objektivat për 2018-en , e sikur të mos mjaftonte kjo , çdo veprim është i paralizuar.Në tetor u shkarkua Zamir Fatusha i LSI dhe prej asaj dite nuk ka qetësi në këtë institucion , ku socialistët nuk po arrijnë të gjejnë emrin konkret për ta drejtuar . Burime brenda kësaj drejtorie thonë se “lufta e madhe” zhvillohet pasi objektiv marrjen e kësaj drejtorie e ka edhe bashkëshorti i zv/kryeministres Senida Mesi , Artan Mesi .Gjithçka është hapur e duket se do të vazhdoje të jetë një luftë e fortë për karrigën e të parit të shëndetit publik , ku socialistët duhet fillimisht të gjejnë paqen mes tyre , e më pas emrin konsensual , pasi deputetët e qarkut kanë preferenca të ndara për drejtoritë , e kjo është një pengesë e madhe! Gjithsesi kjo dretori nuk është e vetmja në qarkun Shkoder ku socialistet po pastrojne tepsine e pushtetit nga Lsi por nuk po bien dakord për emerimet brenda sofres së tyre . Ndaj edhe refuzimi i doktor Astrit Becit për këtë post është tregues i mos rakordimit për emrin konkret nga deputetet e qarkut Shkoder .

SHARE
Artikulli i mëparshëmTË THUASH TË VËRTETËN NUK ËSHTË MEKAT AS TURP , POR ËSHTË DETYRIM QYTETAR .
Artikulli tjetërBASHA : RAMA FRIKACAK
Revista "FJALA" është në treg për shtypin shqiptar, por edhe më gjerë, që nga viti 2012, por nga vlerat që mori dhe ofroi, kjo revistë bashkangjitur dhe me aktivitete social-kulturore, lindi ideja për të krijuar për ju të dashur lexues edhe këte uebfaqe...

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here