AMERIKA NJË PËLLËMBË “NËN” ZOT

0
765

Nga : Gëzim Vuçaj

Vetëm pak ditë para se të realizonte shfaqjen e tij të fundit në Teatrin “Migjeni” aktori i dashur për të gjithë , mjeshtri i madh Sander Ruçi, teksa po përgaditëshim ta intervistonim , Ruçi më tha dy gjëra mjaftë interesante të cilat nuk do i harrojë lehtë . Po bisedonim për jetën e tij përsonale atje në Amerikë dhe u ndal tek një fakt. -“Per ne që kemi shkuar në moshë të madhe është e vështirë të arrihet ëndrra sepse . . . (qesh) . . . Amerika është aq lartë sa . . . unë kam thënë është “Një pëllëmbë nën Zot.” Ndaj vështirë për tu ngjitur. Por edhe poshtë nuk të lë. Dhe e dyta , kur e pyeta si na ke ardhur , kësaj rradhe? E kisha fjalën për humorin. Ai u pergjigj: – Si bija në gjini. Nuk vij duar bosh. E vertetë , një artist i tillë erdhi mrekullisht në shfaqjen e tijë , duke u ngjitur realisht deri një pëllëmbë nën . . .

 


LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here