Ambasadori i Kosoves : Dy Qeverite po rrisin bashkëpunimin

0
106

Festimet së bashku të klases politike Shqiptare dhe Kosovare , të dites kombetare të pavarsise , tashmë po tregojne realisht impenjimin e kësaj klase politike , për të miren dhe sherbimin ndaj Kombit në tersine e vete , eshte shprehur keshtu nder te tjera ambasadori i Kosoves ne Republiken e Malit të Zi , z. Skender Dyrmishi . Nderkohë që më tej Ambasadori ka folur edhe për mardheniet e mira në mes tre qeverive respective , Kosovë , Mali i Zi dhe Shqiperi . Tashme gjithënjë e më shumë po vjenë koha e Shqiptarve në të gjithë rajonin , ku maturia dhe kultura politike , po vihet gjithënjë e më shumë në sherbim të Shqiptarve .

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here